OKULUMUZ "OKULUM TEMİZ" BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında , 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan ''Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü '' kapsamında, hijyen şartlarının  geliştirilmesi ,enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı ,geçerli ,güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla ''Okulum Temiz'' belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Okulumuz "Okulum Temiz" belgelendirme programına başvurmadan önce "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Klavuzu"nda belirtilen tüm faaliyetleri, eylem planlarını, talimatları, eğitimleri tamamladı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimle okulumuz "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazandı.

"Okulum Temiz" belgemizi Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serdal ŞİMŞEK, Okul Müdürümüz İsmail Demir'e teslim etti.

03-06-2021