KADROMUZ

İsmail DEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

Sivas ilinin Gürün ilçesinde 7 Mart 1985 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Gürün´de tamamladı. Daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Meslek hayatına Manisa ili Kula ilçesinin Eroğlu köyünde başladı. Daha sonra sırasıyla Muş ili Malagit Dirimpınar köyünde 3 yıl, Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi Selçuklu İlkokulu´nda 3 yıl, Kahramanmaraş ili Göksü ilçesi Karadut köyünde 2 yıl, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Boztepe İlkokulu´nda 2 yıl çalıştıktan sonra 2016 yılı Eylül ayında İzmir ili Bergama ilçesi Oruçlar köyüne tayin oldu. Daha sonra 2018/2019 yıllar arasında Buca ilçesi Recep Ersayıl İlkokulu´na tayin oldu. Burada 1 yıl çalıştıktan sonra 2019 Eylül ayında Konak ilçesi Mimar Sinan İlkokulu´na okul müdürü olarak atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.